Pri vykonávaní deratizačných opatrení postupujeme podľa "Štandardnej metodiky ochrannej deratizácie", ktorú vydal Národný ústav ochrany potravín v Prahe v januári 2006 a ktorá zohľadňuje aj uplatňovanie systémov HACCP v potravinárskom priemysle.
Pre našich zákazníkov poskytujeme
- monitorovanie hlodavcov
- inštaláciu deratizačných nástrah v deratizačných staniciach
- odstraňovanie uhynutých hlodavcov
- likvidáciu starých nástrah a deratizačných staníc
- kontrolu účinnosti deratizačných opatrení a dopĺňanie nástrah
- vydanie pracovného protokolu (podľa štandardnej metodiky) pre potreby štátnych kontrolných orgánov, v prípade havárie, alebo pre výber inej technológie
- postupov a ako podklad pre fakturáciu
- vypracovanie a vykonávanie plánu ochrannej deratizácie v rámci opatrení HACCP

Deratizačné opatrenia vykonávame v
- poľnohospodárskych a potravinárskych prevádzkach
- priemyselných zariadeniach
- školách, úradoch a stravovacích zariadeniach
- obecných a súkromných budovách
- kanalizačných, vykurovacích a iných inžinierskych sietí
- obce a mestá atď.
Na vykonávanie ochrannej deratizácie používame len biocídne výrobky uvedené na trh v súlade so zákonom č. 120/2002 Z. z. a mechanické zariadenia, ktoré nie sú v rozpore so zákonom č. 246/1992 Zb.